San Francesco di Assisi


  akadálymentes oldal


  2018. szeptember
  H
  K
  SZ
  CS
  P
  SZ
  V
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30


  2018. szeptember 24. hétfõ,
  Gellért napja van

  Arcidiocesi di Eger


    magyar italiano
  Boldogságprogram


    qrcode

  " Egy cseppnyi őszinte szeretet nemesebb tengernyi tudománynál.''
  Diósgyőri Szent Ferenc Római Katolikus
  Általános Iskola és Óvoda
  Diósgyőri Szent Ferenc Római Katolikus Általános Iskola Miskolc  Mátraszentimre - 2017. augusztus 21-24.  Kirándulás a gyönyörű Mátrában
  Az előző tanévben az ügyeleti munkát nagyon komolyan vette a 6.a és 7.a osztály. Ezért jutalomképpen augusztus 21 és 24-e között négy napot tölthetett együtt Mátraszentimrén, a Stella Katolikus Egyházi Üdülőben. A csodálatos természeti környezetben fekvő tiszta és barátságos szálláshelyen finom ételek várták a gyerekeket. A hatalmas kertben jókat lehetett játszani, beszélgetni. A 2. és 3. napot erdőjárással töltötte a csapat, és az egész napos huszonvalahány kilométeres túra után is képes volt a társaság fele éjszaka „muflonlesre” indulni.
  Jártunk együtt a falloskúti Mária-kegyhelyen, megtudtuk, honnan származik a Három Falu Temploma elnevezés, láttuk a magaslatokról még a távoli Tátra vonulatát is. Vörös-kő, Piszkés-tető, Galyatető kilátói már nem ismeretlenek számunkra. Az első és az utolsó napon – amikor buszunk volt -, a parádsasvári Üvegmúzeumban láttunk csodákat, Sástón, a Sástó melletti Adrenalin Kalandparkban szórakoztunk, sőt az ország legmagasabb pontjáról, a kékestetői kilátó tetejéről is gyönyörködhettünk a Mátrában.
  Szállásunkon a majosházi plébános és polgármester is vendégek voltak. Csak dicsérték csoportunkat, mi pedig– az osztályfőnökök és Soós Zoli bácsi – büszkék voltunk tanítványainkra, arra, ahogyan viselkedtek. Sándor atya még misét is celebrált az üdülő kápolnájában, hogy együtt imádkozhassunk. Szép négy napot töltöttünk együtt!

  Medvéné Szöllősy Viktória


  Copyright © Diósgyőri Szent Ferenc Római Katolikus Általános Iskola 2018 | web: KataPorta.net KataPorta Webstatisztika