San Francesco di Assisi


2020. prilis
H
K
SZ
CS
P
SZ
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


2020. április 1. szerda,
Hugó napja van
akadlymentes oldal

koiskola


  qrcode

Arcidiocesi di Eger


  magyar italiano
" Egy cseppnyi őszinte szeretet nemesebb tengernyi tudomnynl.''
Disgyőri Szent Ferenc Rmai Katolikus
ltalnos Iskola s voda
Disgyőri Szent Ferenc Rmai Katolikus ltalnos Iskola Miskolc


IGAZGATI KSZNTSzeretettel kszntm honlapunkon!

J hzigazdaknt "beljebb invitlom" - vagyis tovbbi bngszsre buzdtom - de eltte pr mondatban bemutatom iskolnkat.

A Disgyri Szent Ferenc Rmai Katolikus ltalnos Iskola 1980-ban plt Disgyr frekventlt rszn, a Disgyri vrtl nhny mterre, kertvrosi krnyezetben, Berekalja vrosrszen. Az iskola tizenkt tantermes, egyemeletes panelplet. A kzpen elhelyezked aula kitn lehetsget ad nnepsgeink megrendezsre.
Iskolai munknk clja, hogy a rnk bzott gyermekeknek korszer, rtkll tudst biztostsunk, ismerjk meg a keresztny letformt s a vilg kihvsaival szemben vrtezzk fel ket. Megtantsuk az nll tanulsra, melyet letk sorn is hasznlni tudnak. Megismertessk velk nemzeti hagyomnyainkat, hogy globalizld vilgunkban is megmaradjanak magyarnak. Olyan emberekk alaktsuk ket, hogy tudjanak keresztnyknt gy lni, hogy hasznra vljanak haznknak s embertrsainknak. Elsegtjk az bred istenhit megersdst, s a meglv hit kiteljesedst.

Nevelink olyan szellemileg, erklcsileg s testileg egszsges, a kor kvetelmnyeinek s a katolikus rtkrendnek megfelel tudssal rendelkez fiatalokat kvnnak nevelni, akik a mindenkori krlmnyekhez jl alkalmazkodnak. Rendelkeznek a keresztny emberre jellemz rtkekkel, a szkebb s tgabb termszeti s trsadalmi krnyezetket ismerik, szeretik s vdik. Arra treksznk, hogy Disgyr - Berekalja vrosrsz oktatsi s kulturlis letben meghatroz helyet foglaljunk el.
Erre garancia a szakmailag jl felkszlt, humnus, a keresztny rtkeket ismer s tisztel, a kihvsokra s megjulsra nyitott, gyermekszeret neveltestlet s az intzmny valamennyi dolgozja.

Iskolnk nyitott minden Disgyrben s krnykn l csald gyermeke szmra, akik ignylik a keresztny nevelst, s hajlandak egyttmkdni az intzmnnyel.

Budn Tth Gabriella


Iskola

Iskola Iskola

Copyright © Disgyőri Szent Ferenc Rmai Katolikus ltalnos Iskola 2020 | web: KataPorta.net KataPorta Webstatisztika