San Francesco di Assisi


2018. október
H
K
SZ
CS
P
SZ
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


2018. október 24. szerda,
Salamon napja van
akadálymentes oldal

Boldogságprogram


  Ökoiskola


  qrcode

Arcidiocesi di Eger


  magyar italiano
" Egy cseppnyi őszinte szeretet nemesebb tengernyi tudománynál.''
Diósgyőri Szent Ferenc Római Katolikus
Általános Iskola és Óvoda
Diósgyőri Szent Ferenc Római Katolikus Általános Iskola Miskolc


A pedagógiai-szakmai ellenőrzések megállapításai a személyes adatok védelmére vonatkozó jogszabályok megtartásával

 

2017. március 21-én, kedden az intézményben az Egri Főegyházmegye fenntartói ellenőrzést tartott, melynek tapasztalatairól a alábbiakban tájékoztatjuk.

ˇ         Óralátogatások alkalmával öt órát tekintettek meg, melyekről pozitív értékelést adtak a főegyházmegye munkatársai.

ˇ         A gazdasági hivatal ellenőrzésekor a pénztár, a ki- és befizetési számlák és az iratok áttekinthető rendszerezettségben voltak.

ˇ         A Pedagógiai Programot, a Szervezeti és Működési Szabályzatot és a Házirendet alaposnak és jól felépítettnek találták. A Munkaterv és a csatolt dokumentumok, a törzskönyvek és a beírási napló rendben voltak. A személyi anyagok minden szükséges dokumentumot tartalmaznak.

ˇ         Az iskola honlapja jó, hűen tükrözi a tanév eseményeit, rendezvényeit, beszámol az elért tanulmányi és sporteredményekről és a hitéletről.

ˇ         Az iskolaadminisztrációs szoftverrendszer a partnerek megelégedésére szolgál és működik.

ˇ         A nevelőtestület által kitöltött kérdőívek átlaga 4,59. Kiemelték, hogy hangsúlyos a nemzetei hagyományok megismertetése, a magyarságtudat, a hazaszeretet alakítása.

ˇ         A technikai dolgozók által kitöltött kérdőívek átlaga 4,5. Nem érzik magukat túlterheltnek, feladatukat el tudják látni. A fenntartóváltás óta jelentősen javultak az intézményben a műszaki állapotok és a munkavégzés körülményei.

ˇ         A diákönkormányzati tagok által kitöltött kérdőívek átlaga 4, 28. Dicsérték az iskola arculatát, az oktatás színvonalát, a tanórán kívül nyújtott lehetőségek minőségét. A tanulók szerint az étkezés minősége és mennyisége javítandó.

ˇ         A Szülői Szervezet képviselő által kitöltött kérdőívek átlaga 4,94. Az iskolában folyó oktató-nevelő munkát emelték ki, valamint azt a tényt, hogy az iskola bevonja életébe a szülőket.

ˇ         Az épület bejárása során megállapítást nyert, hogy problémát okoznak a tornaterem körüli kopolit üvegfalai, az iskola belső burkolatai. Felújításra vár a tornatermi  öltöző rész és a hozzá tartozó vizesblokk.

ˇ         A fenntartói ellenőrzés meggyőződött arról, hogy a kulcskompetenciák fejlesztése mellett hangsúlyos a vallási nevelés, a személyiségfejlesztés. A festői környezet, az iskola sajátosságai, a szeretetteljes klíma látható és érezhető.

 
Copyright © Diósgyőri Szent Ferenc Római Katolikus Általános Iskola 2018 | web: KataPorta.net KataPorta Webstatisztika