San Francesco di Assisi


  akadálymentes oldal


  2018. augusztus
  H
  K
  SZ
  CS
  P
  SZ
  V
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31


  2018. augusztus 15. szerda,
  Mária napja van

  Arcidiocesi di Eger


    magyar italiano
  Boldogságprogram


    qrcode

  " Egy cseppnyi őszinte szeretet nemesebb tengernyi tudománynál.''
  Diósgyőri Szent Ferenc Római Katolikus
  Általános Iskola
  Diósgyőri Szent Ferenc Római Katolikus Általános Iskola Miskolc


  A pedagógiai-szakmai ellenőrzések megállapításai a személyes adatok védelmére vonatkozó jogszabályok megtartásával

   

  2017. március 21-én, kedden az intézményben az Egri Főegyházmegye fenntartói ellenőrzést tartott, melynek tapasztalatairól a alábbiakban tájékoztatjuk.

  ˇ         Óralátogatások alkalmával öt órát tekintettek meg, melyekről pozitív értékelést adtak a főegyházmegye munkatársai.

  ˇ         A gazdasági hivatal ellenőrzésekor a pénztár, a ki- és befizetési számlák és az iratok áttekinthető rendszerezettségben voltak.

  ˇ         A Pedagógiai Programot, a Szervezeti és Működési Szabályzatot és a Házirendet alaposnak és jól felépítettnek találták. A Munkaterv és a csatolt dokumentumok, a törzskönyvek és a beírási napló rendben voltak. A személyi anyagok minden szükséges dokumentumot tartalmaznak.

  ˇ         Az iskola honlapja jó, hűen tükrözi a tanév eseményeit, rendezvényeit, beszámol az elért tanulmányi és sporteredményekről és a hitéletről.

  ˇ         Az iskolaadminisztrációs szoftverrendszer a partnerek megelégedésére szolgál és működik.

  ˇ         A nevelőtestület által kitöltött kérdőívek átlaga 4,59. Kiemelték, hogy hangsúlyos a nemzetei hagyományok megismertetése, a magyarságtudat, a hazaszeretet alakítása.

  ˇ         A technikai dolgozók által kitöltött kérdőívek átlaga 4,5. Nem érzik magukat túlterheltnek, feladatukat el tudják látni. A fenntartóváltás óta jelentősen javultak az intézményben a műszaki állapotok és a munkavégzés körülményei.

  ˇ         A diákönkormányzati tagok által kitöltött kérdőívek átlaga 4, 28. Dicsérték az iskola arculatát, az oktatás színvonalát, a tanórán kívül nyújtott lehetőségek minőségét. A tanulók szerint az étkezés minősége és mennyisége javítandó.

  ˇ         A Szülői Szervezet képviselő által kitöltött kérdőívek átlaga 4,94. Az iskolában folyó oktató-nevelő munkát emelték ki, valamint azt a tényt, hogy az iskola bevonja életébe a szülőket.

  ˇ         Az épület bejárása során megállapítást nyert, hogy problémát okoznak a tornaterem körüli kopolit üvegfalai, az iskola belső burkolatai. Felújításra vár a tornatermi  öltöző rész és a hozzá tartozó vizesblokk.

  ˇ         A fenntartói ellenőrzés meggyőződött arról, hogy a kulcskompetenciák fejlesztése mellett hangsúlyos a vallási nevelés, a személyiségfejlesztés. A festői környezet, az iskola sajátosságai, a szeretetteljes klíma látható és érezhető.

   
  Copyright © Diósgyőri Szent Ferenc Római Katolikus Általános Iskola 2018 | web: KataPorta.net KataPorta Webstatisztika